2011. december 30., péntek

3,2,1 MEGSZÜLETTÜNK!!

                                                     HÁT ELŐSZÖR IS SZIASZTOK!
Amikor elterveztem, hogy blogot fogok írni megfogalmaztam a fejemben egy aprócska listát, hogy mik is a követeléseim magammal, a bejegyzéseimmel és az ékszereimmel kapcsolatban.Nos, ez a lista valahogy így nézett ki:
BEJEGYZÉSEK:legyenek egyszerűek, ugyanakkor tökéletesen bonyolultak, vidám legyen ám komolyságot és fejlett életfilozófiát(ne kérdezzétek mi az) sugalljanak.:)
ÉKSZEREK:elbűvölőek, briliánsak, kreatívak, ötletesek,bolondosak, egyediek, vidámak és tökéletesek legyenek.
ÉN:..pedig egyszerűen legyek a"legSárisabb Sáribb":)
Hát igen, mondták már hogy bonyolult vagyok:)
Most itt vagyok teljes kavalkáddal a fejemben, és ahogy a filmekben drámaian rebegni szokták "azt se tudom hogy fiú vagyok avagy lány"...Azaz mégis, úgyhogy gyorsan bemutatom magam, még mielőtt azt hinnétek hogy egy nyugdíjazott humoristával van dolgotok.(ugye akinek olyan sziporkázó humora van mint nekem...:))
                                                     HÁT AKKOR...
                  Kocsor Sárának hívnak, 14 éves vagyok, és egy pici, ám annál szerethetőbb városban élek, Ajkán.Ha minden igaz, akkor jobb oldalt találtok egy képet rólam, ami bár elég pici, de a lényeg tökéletesen látszik rajta: sem humorista, sem pedig pedofil nem vagyok.:)Hosszú szőke hajam van és szemüveges is vagyok(ezzel most nagy újdonságot mondtam)és akkor ennyit a külsőmről.(ohh, mert az igazi szépség belülről fakad):)Ha 3 szóban kéne jellemezni magam akkor a következőket mondanám:BOLOND, ROMANTIKUS és MÁS.
                      Az első szó adva van, ha az embernek őrült és teljesen zakkant barátnői vannak, de hogy egy példát mondjak:melyikőtök fagyizott már esőben?:)Hát igen,, nekem sikerült...:)
                      A második jelző hallatán nem egy kis királylányt kell elképzelnetek aki a toronyba zárva várja, míg hercege lepörköli a karját a sárkánnyal(ezt egyébként sosem értettem, miért nem győzhet egyszer az a szegény sárkány...?), nem, ez sokkal inkább arra utal hogy imádok olvasni(mindent),néptáncolok(már 10 éve, és igen, nekem ez az életem), és meséket szoktam írni(3 már könyvben is megjelent, ők az én büszkeségeim).Remélem sikerült teljesen leégetnem magam(mégis milyen ciki vagyok, de nem?:)), de ez vagyok én.
                     És itt a harmadik szó...Mindig is szerettem volna kitűnni a tömegből, egyszerűen azt akartam, hogy más legyek. Nem jobb, vagy okosabb, szebb, hanem olyan ember akire emlékeznek, hogyha valaki rám gondol azt mondja, hogy"jé, ő az az őrült csaj".Egyik nagyon jó barátom mondta nekem ezt egyszer:"kissé fura, kissé elveszett, kissé pont amilyennek kedvellek."És igen, teljesen belelátott...Nekem ezt, a kicsit, ezt a másságot adják a fülbevalóim..Másfél éve, hogy elkezdtem gyűjteni a fülbevalókat. Először csak az olyan darabokat kerestem amik máshogy néztek ki, különlegesebbek voltak mint az átlag.  Pici, bedugós fülbevalók valami különleges mintával, vagy visszafogott, de lógós fülbevalók. Aztán egy éve elmentünk a csapattal néptáncos kirakodó vásárra Budapestre. Az egyik árus süthető gyurmás füliket árult, és emlékszem, akkor kattantam be teljesen:)Fél órát variáltam, hogy melyik szépséget vigyem haza, az árus lánya már aggódva súgdosta a papának:"apuuu,ez a lány mit akar? El akarja lopni őket?:)"Végül két gyönyörűséggel tértem  haza, de nekem ez nem volt elég. Egyfolytában az járt az eszemben, hogy a másik fülbevalót kellett volna elhoznom!!? Utánanéztem az interneten, miből készül, mennyibe kerül, és hogy mi is ez, és akkor találtam rá Anna blogjára...Ő egy szintén ajkai lány, csodálatos ékszerekkel, érdemes benézni hozzá, egyébként később még lesz róla szó. És igen..elkezdtem ékszereket gyártani, amik nem voltak tökéletesek, de végre és minden kétséget kizárólag az enyéim:)Most, hogy 3 hónapja gyurmázok, elhatároztam hogy csinálok egy blogot.Igen, valószínűleg én leszek a legfiatalabb kreatív- blogos lány, de miért is ne?? Ha nem próbálom ki, sosem tudom meg hogy milyen.:)Nem vagyok profi, de kellően őrült vagyok ahhoz hogy véghezvigyem amit szeretnék.Hmmm, megpróbáljuk? Akkor VIGYÁZZ...KÉSZ....................MEGŐRÜLNI!!!

5 megjegyzés:

  1. Hajrá Sára :) Üdv, a blogosok között is, kiváncsian várom már az ékszereidet :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon szépen köszönöm, ez most nagyon jól esett:)Nagyon szeretem az ékszereidet, a blogodat pedig mindig olvasom, és nekem ...te vagy a példaképem!:)Már ezért megérte blogot csinálnom:):D Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nagyon aranyos vagy köszönöm szépen :) Örülök, ha tudok segíteni :) bármi kérdésed van esetleg írj nekem nyugodtan! Mi Ajkaiak tartsunk össze :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!:)
    Sok sikert a blogoláshoz,én 1,5 éve kezdtem. :)
    Egyébként majdnem egyidősek vagyunk,én 13 vagyok. :)
    Ha van kedved,nézz be a blogomba,igaz nem süthetőgyurma,hanem mindenféle van ott. :D

    gretiiikrea.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Anna még századszor is nagyon szépen köszönök MINDENT amit értem csináltál!:)Gréti megnéztem a blogodat, nagyon tetszik ahogy összegyűjtötted a sok kreatív dolgot!Igazán ügyes vagy!:)És köszönöm a bíztatást:)

    VálaszTörlés