2012. január 29., vasárnap

Törpös takarításom története(háá, alliterálok:))

Sziasztok!:)
Hú, megint rossz kislány voltam, és régen írtam nektek. Pedig rá kell jönnöm, hogy nagyon megszerettem ezt a blogolást, iszonyatosan aranyos hozzászólásokat szoktatok írni, el sem tudjátok képzelni mennyire jól esik.:) Na meg ott jobb oldalt van egy szám, ami azt hiszem most egy gyönyörű 574-es,  ami azt jelenti, hogy ennyiszer néztetek rá a blogomra és ez rengeteg!(még akkor is ha ennek a fele én vagyok:)Könnyekig meghatódás kipipálva,  és akkor most napi beszámoló következik:) A hétvégém nagyjából megszokottan telt, azaz teljesen zsúfolt volt.:)Szombaton tehetséggondozó felvételin voltam, igazán vége lehetne már ennek a továbbtanulásnak, mert kezd nagyon unalmas lenni:)... Ez most sokkal nehezebb volt, mint a múltkori, azt hiszem büszkén kijelenthetem, hogy hosszú és küzdelmes harc után 20 pontos lesz a matekom.(én ezeket a feladatokat NEM ÉRTEM):( Úgyhogy a szombati napom elég rosszul indult, de aztán rájöttem, hogy a "zokogva bezárkózunk a szobánkba, miközben azt ordítjuk hogy: "nem kérek enni, meg inni sem, mert meg akarok halni, és különben is hagyjatok, mert így nem megy"" típusú kirohanások valahogy nem illenek hozzám. Úgyhogy én, a nagyon szorgalmas, rendkívül rendszerető Kocsor Sára nekiálltam takarítani. A takarításról és rólam tudni kell, hogy nem vagyunk valami nagy haverok, fogalmazzunk úgy, hogy utáljuk egymást, de amikor zoknik lógnak ki az ágy  alól, és itt-ott papírzsepiket, gyurmadarabkákat és egyéb különleges, és néha azonosíthatatlan dolgokat találok, na az egy picit elgondolkodtató. Vagyis engem nem igazán zavarna, annál inkább anyut, aki ilyenkor szokta feltenni azt az igen aranyos kérdést, miszerint vagy kitakarítok, vagy költözök át tesómékhoz, és akkor viszlát különszoba! És hát, ilyenkor pár perc bölcs gondolkodás után rájövök, hogy sokkal egyszerűbb rendet rakni, mint átcipelni a cuccaimat. Szóval a lényeg, hogy nekiálltam, port töröltem, porszívóztam, kipakoltam, bepakoltam, kidobtam és letöröltem a virágokat(ha látnátok mennyire szeretnek engem, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy dacolva a havonta egyszeri  öntözéssel, még mindig élnek). Szóval, most itt ülök a rendben, és komolyan csillog mellettem az asztal(és nem attól mert kiborult rá a víz!). Most, hogy megsajnáltattam a szegény szenvedő gyereket, vagyis engem, jöhetnek az ékszerek! Ma 3 mesehőst mutatok be nektek, ennek oka, hogy szeretnék gyorsan haladni a mesefigurákkal, ugyanis ahogy megmutattam nektek az összeset, csinálok facebookon is egy oldalt, ahol majd játék is lesz(már most tudom, hogy milyen). Na de addig még hátravan pár apróság! De ígérem, igyekszem gyakrabban blogolni, és kevesebbet "beszélni".:D Akkor jöjjenek az első hősök! Most először egy videót mutatok, majd utána jönnek a képek is:
                                        A csábos Törpilla és Törpapa:)
                                           Hahahaha, egyszer csak elkap titeket Hókipóki:)
                                       ...Hallottatok már a gonoszról, a csúf, kopasz Hókuszpókról?

                                                     És mégegy kép, "édes kettesben":):D
Na akkor következzen a második versenyző:
                                        Hú, azért ez a zene nagyon idegesítő tud lenni, ha sokszor hallgatod meg egymás                   
                                        után:)
                                                    És akkor a  szépséges fülbevalók:)
                                                  Keresztes nagyon örül valaminek a képen...
A hármas számú jelöltem pedig:
                                             Hát ez egy medálnak készült, egy nyaklánchoz, sajnos a képet  még a felfűzés 
                                                   előtt csináltam..nem is vagyok teljesen megelégedve vele, de gondoltam
                                          megmutatom nektek:)
Hát ennyi lett volna mára, szerdán újabb dolgokkal jelentkezem:) Jó éjszakát!:):D

5 megjegyzés:

  1. nagyon jók lettek ezek a mesehősök :) Vizipókékat egyszer én is elkészítettem, még a kezdetek kezdetén :) Kitartást a továbbtanulással! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Anna:)De jó, nem tudom te hogy vagy vele, de én imádom az ilyen "régi" mesehősöket:)És nem érdekel hogy 14 éves vagyok, Hókuszpók örökké nagy kedvenc marad:)A továbbtanulásnak meg egyszer csak vége lesz..:)

      Törlés
  2. xD
    A fülik nagyon szuperek,kedvencem törpilla. ^^

    VálaszTörlés
  3. Kockásfülű nyúlnál nincs is jobb :)

    VálaszTörlés